Denne oppskrifta her kan du også velge å lage eggemuffins av. Bare hell røra i muffinsformer ( helst silikonmuffinsformer) også har du flere små omeletter :)
Ja, prøvde i papirformer, men det var ingen suksess. Har kjøpt silikonformer, men ikke tatt de i bruk enda. Synes brødforma er grei på sånne store mengder.
Denne var jo helt super! Lagde i går til lunsj (med smørstekte asparges og brokkoli til), og ennå er det mye igjen.
Mektig og godt, både varm og kald (spiste ei kald 'skive' til frokost).
Tusen takk :stortsmil
Lurt. Jeg hadde akkurat tenkt å lage ovnsomelett til en picknik på søndag. Takk for inspirasjon! Skal prøve ut denne (men jeg må nok tilsette litt grønnsaker for jeg gidder ikke ta med bestikk til å spise salat).
Halve cherrytomater eller grovhakkede soltørkede tomater er godt i omelett. Og aspargesbiter, synes jeg...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.