Eggedosis-krem (1-2 porsjoner, totalt 3karber) (Når det gjelder forskjellig søtstoff/søtsmak, prøv dere frem :)) 1 egg 1ss sukrinmelis -vispes til eggedosis 1dl kremfløte ¼ krm stevia - vispes til krem Begge deler blandes sammen. Brukes til jordbær eller annen bær du liker. Også veldig god til gele.
Åååå er det denne som redder kvelden min tro?
Jeg sovna på sofaen i sted og da blir jeg såååå fysen etterpå!
Har leita litt etter noe raskt og godt, og jammen tror jeg det blir denne :)
Noen som vet om den holder seg i kjøleskapet noen timer? Får gjester etterpå og skal ha bær til dessert. Dette hadde vært supert å servere ved siden av:-)
Men jeg har ikke stevia.... Kan jeg bruke sukrin i kremen også??
hei Makronelle77. Det holder seg noen timer i kjøleskapet. Har laget den to ganger, ble fastere og holdt seg noe lenger når jeg hadde latt eggene stå på benken, og ikke rett fra kjøleskap (tror det var det som gjorde forskjellen).
Jeg hadde heller ikke stevia, brukte splenda i kremen, du kan helt sikkert bruke sukrin melis der og, tror jeg :D Lykke til ! Den var enkel å lage og ypperlig å ha gjester på ;D
Fantastisk at noe som smaker så sykt godt, kan være sunt.. Dette smakte veldig godt, og var etter min smak :D Jeg brukte denne med bringebær :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.