Restart sa for siden:
På Prior sine karbonader av kalkun (og kjøttbollene også tror jeg) står det:
Karbohydrat 1,8 g, hvorav sukkerarter 2,6 g.
Mer sukkerarter enn karbohydrat?
Restart sa for siden:
På Prior sine karbonader av kalkun (og kjøttbollene også tror jeg) står det:
Karbohydrat 1,8 g, hvorav sukkerarter 2,6 g.
Mer sukkerarter enn karbohydrat?
nellie sa for siden:
Ja, du, det var litt rart. Stemmer nok ikke.
Kitsu sa for siden:
Sendte mail til Nortura om det jeg. ;P
Restart sa for siden:
Supert! Står med pakningen foran meg, og det står faktisk det...
Samme på Prior sine Kjøttboller av kalkun, men der er det
" karbohydrat 1,7 g , hvorav sukkerarter 2,5 g"
Merkelig...
nellie sa for siden:
Det står på nettsidene deres også:)
Jabba sa for siden:
Snodig......håper du får svar! Og at du poster svaret her...... :-)
Conjurier sa for siden:
Er nok motsatt egentlig
Yrla sa for siden:
Kan det mangle et ett-tall? Eller blir det merkelig mye karbo i ei pølse? Det var en feil de har gjort på røkt laks, vet jeg. De hadde skrevet 8 etter eller annet istedenfor 18 ett eller annet.
fett-nok sa for siden:
Hmmm, merkelig!!
Måtte spurte ut og sjekke og joda, sto det samme her:) :)
Yrla sa for siden:
Det er det samme med merking av karbo-innholdet i nøtter. Det kan varierer mye fra merke til merke. Men nøttene er neppe så forskjellige i seg selv:) Litt frustrerende, synes jeg, når tallene spriker veldig.I fremtiden finnes det trolig små vekter man kan kjøpe og måle slikt med selv.
Kitsu sa for siden:
Se sånn, da hadde jeg fått svar:
lille_trille sa for siden:
Flott :)
Gracella sa for siden:
Jøss, det var kjapt svart.
:)
Restart sa for siden:
Takk for at du undersøkte det! Og postet svaret! :)
Da var det ikke bare jeg som surret helt. :)
Men det var jo trist at det økte såpass mye med karbohydrater, men fortsatt under den magiske 5 g grensa jeg ser etter...
Yrla sa for siden:
Sukkerarter, er det alltid farin?
nellie sa for siden:
Sukkerarter er vel det sukkeret som er naturlig i varen, mens tilsatt sukker er farin:) Eller noe i den duren. Kanskje ikke farin, men noen i slekta som er tilsatt varen ekstra da:)
Yrla sa for siden:
Men det står jo karbohydrater hvorav ..., så da må jo karbohydratene være de som er naturlig i maten, tror jeg.nellie sa for siden:
Regner med at litt av karbohydratinnholdet er stivelse:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.