Jeg lager pastagugge med squash, steker squash i strimler som du, og har i ost, smør og en ts eller to tomatpurè og krydder...nam!
Men det høres ut som jeg må skaffe meg et juliennejern.
Dette er en av mine favorittgrønsaksretter som tilbehør i tillegg til salat også. Bruker det en del til nakkekoteletter også med raspet parmasan på. Deilig. Et Juliannejern er fin invistering når man spiser lavkarbo.
Lager mye squash-spaghetti. Anbefaler å klemme ut vannet av den før steking. Strimler den opp, legger den i et dørslag med litt salg over, og lar den renne av seg en stund. Så klemmer jeg ut alt vannet jeg får ut, før jeg steker den i en varm panne med mye smør i. Da blir den ikke så fuktig, og jeg får den varm uten at den mister sprøheten! Namme
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.