< Tilbake til oversikten

Fet og god kyllingform

#1

Dolsi sa for siden:

Kyllingfilet
serronaskinke
hvitløk
frisk basilkum
salt og pepper

Blomkål
fløte
og ost ( jeg brukte jarlsbergost)

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Finhakk hvitløk og legg oppå filetene, hakk noen blader basilikum og legg dem på filtene.
Surr et par skiver serranoskinke rundt filtenene og stek dem pent brune i panna.

Legg filetene over i ildfastform, ha blomkål og hvitløk i forma, og hell over fløte. Legg ost på toppen.
Stek på 200 grader til osten er gylden og blomkålen passe mør.

Knallgodt både nylaget og oppvarmet :p


#2

nellie sa for siden:

Høres nyyyyyydelig ut:sikle:


#3

Dolsi sa for siden:

Mente selvfølgelig serranoskinke, ikke serrona :o

Ja, denne ble knallgod, blir nok en favoritt her


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.