< Tilbake til oversikten

Cocosa

#1

Paris sa for siden:

Har sitte og søkt og leita i tråder her for å finne info om cocosa. (heter det?)

Jeg har hatt tenkt å kjøpe det, men ikke helt visst hvorfor - men mange av dere skryter av det i feks kaffien.

Men når jeg nå finner litt historie ser det ut til at folk tar det for å få en høyere forbrenning? Er det det som er poenget med cocosa? Er det noe som fungerer sånn i praksis?

Og hvor kjøper dere det helst? I helsekost eller iherb eller? Aldri bestilt fra iherb før, og alltid litt sånn "skeptisk" til utenlandsk handling på nettet:p litt pysete...


#2

fett-nok sa for siden:

Du kunne fått min hvis den ikke hadde gått i søpla, fy for en smak, uuuææhhhkkk!!! Og jeg liker kokos altså, men fysj.
Nå finnes det to forskjellige, den jeg hadde var det grønn etikett på, skal gi den andre en sjans også.

Jeg kjøpte på helsekost, kjøper så lite spesialvarer at en gang i blandt er greit i dyre Norge:)


#3

Kitt sa for siden:

Her er litt info:


#4

Lagom sa for siden:

Hvordan oppbevarer man boksen med cocosa etter den er åpnet?
Kjøleskap eller matskap?

Er forresten veldig godt i kaffe og te. :D


#5

GrønnPepper sa for siden:

Jeg oppbevarer den i matskap.


#6

Lagom sa for siden:

Tusen takk.
Det står jo egentlig på boksen, var bare skeptisk. :rolleyes:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.