< Tilbake til oversikten

Verdens beste

#1

othilie sa for siden:

Hei!
Lurer på om noen som har erfaring med baking av lavkarbo utgaven av Verdens Beste, kan svare meg på følgende:

  • Jeg synes at jeg ikke får smeltet vanlig Sukrin ordentlig og at det derfor blir "sukkerkorn" i maten jeg lager, derfor bruker jeg Sukrin melis. Jeg lurer på om jeg må bruke vanlig Sukrin eller om det går å få til denne med Sukrin melis?

  • Og, må man ha i natren? Eller kan vi bare droppe den.

Har bursdag veldig snart og ønsker å spise kake:-) Og aller helst Verdens beste!

MVh

Othilie


#2

fremtid sa for siden:

Jegvet ikke jeg...men den kaka er helt nydelig..så jeg kunne tenke meg en oppskrift på den jeg også...


#3

Nerthus sa for siden:

Det blir ikke helt det samme, men jeg bruker sukrinmelis OG natreen fordi jeg synes kun sukrin har litt "kald" smak. Jeg smaker meg fram da før jeg hiver i ovnen :)

Helles nøttemarengs (søk opp her inne) er marengs med nøtter, du kan sikkert ta utgangspunkt i den oppskriften om du bare skal ha marengsen :)

Jeg har laget kokosmarengs på denne måten, og det blir knallgodt spør du meg :)


#4

Modezty sa for siden:

Her er Nannahs oppskrift på verdens beste

Har ikke prøvd oppskriften, men alt annet jeg har prøvd av hennes oppskrifter har vært supre :)


#5

Modezty sa for siden:

,.... og ser jo at det ikke var oppskriften du ville ha...

Har du prøvd med sukrinmelis? Den er mindre kornete. Alternativt kan du jo bruke den søtningen du foretrekker selv?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.