< Tilbake til oversikten

Mat i ferien

#1

Anyone sa for siden:

Om 5 uker er det ferie, og jeg har begynt å tenke på kosten da.
Frem til da vil jeg prøve å holde meg i ketose og gå ned så mye som mulig.
Men jeg innser mine begrensninger og ser jo at jeg ikke vil klare å holde meg der i ferien.
Vi kommer nok til å lage en del mat selv, og da går det jo greit. Men så blir det nok en del hotellfrokoster (som vel ikke akkurat er det største problemet på hoteller med gode frokostbuffeer) og en del måltider i fornøyelsesparker og på flyplasser/tog (er vel der de største fallgruvene er).
Er det mulig å i allefall holde vekta om man går for en lavkarbovariant som ikke er så veldig streng? Tenkte at jeg kanskje unte meg en is eller to iløpet av ferien og et glass vin i ny og ne. Men ellers holdt meg til grovt brød, masse grønnsaker, kutta potet og ris til et minimum (helst helt). Regner med å måtte kutte ned på fettinntaket og da. Tenker en mellomting mellom lavkarbo og lavkalori.
Er ute etter tips.
Hvilke matfilosofier bør jeg lese meg opp på før vi drar?
Tenker ikke å nødvendigvis gå ned i vekt i ferien, men å ikke gå opp.
Vi kommer nok til å ha et forholdsvis høyt aktivitetsnivå. Mye gåing i allefall.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.