Jeg lette litt rundt om på nettet i håp om å finne en alternativ løsning i å lage gelé og lignende ved hjelp av Gelantin. Men siden jeg har en kjæreste som er vegiterianer, så må jeg respektere på det høyeste om hun ikke vil spise gelé laget av Gelantin. :o (Siden det inneholder dyr)
Så da søkte jeg etter diverse produkter som kan erstatte Gelantinen, slik at hun kan spise gelé og fortsatt være vegiterianer. :p
Jeg fant til slutt da noe som het Fruktkjernemel. Der sto ikke mye informasjon om dette, men det stod at det kom fra samme kilde som JBKM (Johannesbrødkjernemel). :)
Er dette det samme eller? Går det ann å lage gelé og lignende av dette produktet?:confused:
Noen som har erfaring med dette? :D
Jo, agar-agar er vel det vanlige alternativet for folk som ikke spiser svin/kjøtt? Det finner man i alle fall på en del helsekoster her omkring, eller på nett, om nødvendig. :)
det er ca 6 gram karbo per servering, som er 8 gram.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.