< Tilbake til oversikten

Fedons Metode - ikke i salg lengre?

#1

helsefreak sa for siden:

Hei :-)

Jeg har lyst til å kjøpe den mest oppdaterte boka til Fedon Lindberg. Jeg har fra før bøkene "Mat for bedre helse" og "Kokeboken naturlig slank og frisk", men ønsker meg den boka som forklarer hvordan man skal spise for å gå ned noen kilo.

Jeg har lest meg fram til at boka "Naturlig slank med kost i balanse" er den gamleste boka, og at det fins en revidert utgave som heter "Fedons Metode", men han har ikke denne boka for salg på nettsiden sin. Jeg fant den her: sittapir.sit.no/produkt/9788205354968/fedons-metode , men de andre nettbutikkene jeg sjekket ser ut til å ha tatt den ut av sortementet sitt. Betyr det at den ikke var noe bra?

Hvilken bok anbefaler dere at jeg kjøper?


#2

Timiane sa for siden:

Jeg vet at du ønsker å kjøpe boka. Om du nøyer deg med å låne den, har de den på biblioteket. Jeg sjekket i oslo, men den finns vel flere plasser.


#3

helsefreak sa for siden:

Hei.

Takk for forslaget. Jeg bor imidlertid på et lite sted i Trøndelag og biblioteket her har ikke boken.. Så den må nok kjøpes! :-)


#4

Nerthus sa for siden:

Fjernlån gjør at biblioteket kan bestille boken fra hvilket som helst annet bibliotek til deg :) Så finnes den i biblioteksystemet kan du sette deg på liste :)


#5

nellie sa for siden:

Har det ikke kommet ei bok etter den, tro?


#6

Timiane sa for siden:

Den finns på biblioteket, jeg har et eksemplar hjemme.


#7

nellie sa for siden:

Tror, uten å si noe sikkert, at de er de to bøkene du har, som er nyest.
[u][/u][url="http://drlindbergs.no/V%C3%A5rtilbud%3A+%22Mat+for+bedre+helse%22+bok+og+dvd-pakke.b7zFA-xfZ0B-hTN9OCT-tRJ6lVBt6705hRfI25.ips?template=product"][/url]


#8

Cyan sa for siden:

Den nyeste Fedonboken er denne. Denne er strippet for alle de tungleste sidene med inngående forklaringer på insulinresistens osv. som var i den første utgaven og er rett på sak: Slik skal du spise.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.