Gerd sa for siden:
Kotelettgryte i ovn
( 4 porsjoner. Underkant av 22 karber i hele gryta )
4-5 nakkekoteletter( benes ut og deles i biter)
1 liten løk(ca 80g) ( kuttet i biter)
- stekes godt i smør i en stekepanne med høye kanter eller stor kjele.
Tilsett:
3dl kremfløte
1 boks grovhakka hermetiske tomater
1ss tørket oregano
1ss tørket timian
1ss tørket basilikum
1ss sitronsaft
-La dette småkokes i ca 30 minutter u/lokk
Syns du sausen blir tynn, ha i en boks smelteost naturell eller litt raspa ost (litt om gangen så det får smeltet inn i sausen)
Smak til med salt & pepper
-Helles over i ildfast form
-Strø så over ønsket mengde med raspet ost, og stek på 225 grader til osten er gylden.
Serveres med en god blandet salat.
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2943&albumid=130&dl=1306157615&thumb=1[/img]