Annne sa for siden:
Til 2 sultne personer:
Man tager:
500g steinbitfilet (jeg brukte frossen)
75g bacon, skåret i småstrimler
løk (kan godt sløyfes)
20 grønne asparges (=1 bunt)
1 god spiseskje Dijonsennep
2 ss smør
sitronsaft
1 bunt brokkoli
En skvett fløte
1 ss smør
salt, pepper, muskatnøtt
Fordel steinbitfiletene i en ildfast form. Ha bacon over, og evt løk rundt omkring i formen. Stekes på 200* til fisken er gjennomstekt, ca. 30-45min.
Skjær bort nederse del av aspargesen. Stek den først i tørr panne på sterk varme til den blir litt mykere og får farge. Bruker du 20stk og ikke eier en kjempediger panne kan det være lurt å gjøre dette i to omganger. Når all aspargesen er klar, has alt i panna. Tilsett smør, sennep og en sprut med sitron, og rør så det fordeler seg odt rundt grønnsakene. La surre litt, men ikke la aspargesene bli for slappe før servering.
Damp blomkål i saltet vann. Hell av vannet og tilsett smør, fløte og krydder. Mos med stavmikser til ønsket konsistens.
Nyt!:D