Bravo sa for siden:
Dette er min mors gamle oppskrift fra da jeg var liten, og vi barna elsket den.
Ingredienser
nakkekoteletter
løk (1 liten)
revet ost
kremfløte (1 beger)
1 boks hermetiske tomater
1 boks tomatpuré
oregano
timian
salt & pepper
basilikum
(andre krydder etter eget ønske)
Fremgangsmåte:
Brun/stek kotelettene og skjær beina vekk etterpå.
Del i passe stykker.
Bruk en ildfast form, ha løk i bunnen, så kjøttet,
og så heller du fløte med krydder iblandet over.
Strø ost på toppen.
Stekes i ovn 45 min ved 200-180〫C
(først 200〫 en stund, så senker du temperaturen til 180〫
Jeg la inn dette på diett.no nå, med 500g kotelett, en liten løk, norvegiaost og tomatboks&puré fra landlord, og kom da ut med 27 komma noe karbohydrater på hele retten. Fire gode porsjoner blir dette, så regn 7kh pr porsjon