Holder på å bake Nigella brownies i lavkarbo format.. men det står 2 dl sukrin. Lette i mange butikker i dag, men fant ikke.
Det eneste jeg har er splenda.
Er det noen her som vet hvor mye splenda jeg trenger på 2 dl sukrin?
Vet ikke om svaret kommer "for sent", men jeg ville tatt ca 1 1/2 dl splenda.
Volummessig skal det være det samme som sukker, altså skulle du ha brukt to dl, men jeg synes det blir litt for søtt. Man kan heller smake og ha oppi mer.
Tips:
Står det 200 g sukker og du vil bruke splenda, så mål opp hvor mange dl 200 g sukker utgjør (eller 50/100 g) og så bruker du samme volum i splenda (eller litt mindre da ;))
Sukrin må du stort sett i helsekost for å kjøpe :smile:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.