< Tilbake til oversikten

Youghurt

#1

Carisma sa for siden:

Lenge siden jeg har vært her nå, men etter mye fram og tilbake skal jeg ta meg sammen og komme igang igjen.
I den forbindelse var jeg i Sverige før påske og hamstret lavkarbo ting. Deriblant en yoghurt som het Yoggi som er sukkerfri og med lavt fettinnhold. I gledesrus over å ha funnet den tenkte jeg jo ikke på at jeg skulle bort hele påsken, og at den gikk ut på dato rett over påske… Mitt spm er derfor: Kan man fryse yoghurt? Noen som har noen erfaring med det? :confused:


#2

Kristian sa for siden:

Jeg vil tro at membranen rundt fettkulene vil ta skade av det og dermed blir yoghurten harsk. Uansett så ville det ikke hjelpe å fryse yoghurten for den er jo utgått på dato for det. Du dreper nesten ingen bakterier med å fryse dem, du bare ''fryser'' dem.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.