< Tilbake til oversikten

Påleggstips?

#1

cartman- sa for siden:

hei folkens! takk for alltid for gode tips.

ketose blir bedre og bedre! først fant jeg det perfekte proteinbrødet. så fant jeg takket være forumet her finsbråten leverpostei med 1 gram karbo. snart er det ikke noe jeg savner fra høykarbolivet lenger... :o)

er det andre som har forslag til sine favorittpålegg?

og kan man spise makrell i tomat? er det forskjell på karboinnhold i dem?


#2

kiril sa for siden:

smør med litt ost med en liten smørklatt opp og legg et halvt varmt egg oppå så osten blir myk og deilig smør smelter :p


#3

kroi sa for siden:

Jeg spiser makrell i tomat, de store boksene har minst kh, jeg unngår å spise for mye av tomatsausen.
All slags ost med paprika/tomat/selleri/krydder etc
Spekepølser, men obs saltinnhold.
All slags rent kjøttpålegg.
Majones kan brukes på mye. Mmmm.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.