< Tilbake til oversikten

Olive Oils thaisuppe

#1

Olive Oil sa for siden:

Verdens beste suppe, synes nå jeg, da. :)

4 store kyllinglår m/ryggben, eller én liten kylling
1 stor spiss paprika, ca. 150g. (7g. Kh)
3 små sjalottløk (4.28g. Kh)
2 vårløk (1.41g. Kh)
2 ts. revet ingefær (0.71g. Kh)
3 fedd hvitløk (2.45g. Kh)
Chili etter ønske
1 boks kokosmelk (varierende g. Kh)
4 ss. olje
Saften av en halv lime
En neve hakket koriander
Salt
Pepper

Legg kyllingbitene i en kjele, og dekk med vann. (ca. 2 liter) Kok til de er møre. Kutt alle grønnsakene i tynne strimler, og fres dem i oljen. Tøm over kokosmelken.
Ta kyllingen opp av kraften, og kok den inn til ca. en liter. Plukk kyllingen, og bland kraften og kyllingkjøttet i grønnsakene. Smak til med salt og pepper. Kan godt slenge i en bit sitrongress om du bor på et mer sentralt sted enn meg..:)

Røft regnet er det ca. 25g. Kh i hele suppa, og næringsforholdet er 71% fett, 23% protein og 3% Kh.

Godt med eggenudler i for de som kan spise litt av det.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.