Annne sa for siden:
Dette er en rett som ble til da jeg tittet inn i kjøleskapet og fant ut at det var masse som måtte brukes opp. Mengdeangivelsene viser at det ikke akkurat ble målt og veid.. Det ble likevel så godt at jeg tenkte jeg måtte dele den med verden!
8 kalkunkjøttboller fra Prior
4 egg
en dasj matfløte
en skvett vann
en bit sellerirot
3 champignoner
en bit squash
en tomat
gulost
provencekrydder+pepper
Rør sammen eggene med fløten og en skvett vann. Skjær kjøttbollene, soppen og selleriroten i skiver eller biter og ha oppi eggeblandingen.
Hell blandingen i en ildfast form. Jeg brukte en firkantet form, ca 18*18cm.
Skjær squash i tynne skiver og legg oppå så det dekker formen. Ha så på ost, tomatskiver og kydder. Stek til eggeblandingen har stivnet og osten er gyllen.
Serveres med en liten klatt seterrømme og noe grønt.
NAM!
1/4 av formen var nok til en liten middag til meg. Resten pakker jeg i bokser og har med til lunsj. :)
65% fett, 32% proteiner, 3% karbohydrater
840 kcal