Noen som fikk med seg den gangen det ble vist på tv hvor mange karber det er i det brødet?
Oppskriften:
4 egg
1 boks seter rømme/creme fraiche
1 ts bakepulver
3 ss olivenolje/ smør
50 gr solsikkekjerner
50 gr linfrø
75 gr havremel
25 gr gresskarkjerner
1 ss fiberhusk
I følge diett.no er det litt i underkant av 60 g. i hele brødet. Havremelet alene står for 46g., så det er kanskje greit å bytte det ut med mandelmel? Ikke akkurat de samme bakeegenskapene, men man sparer inn mange gram på det.
Både og;)
Du kan fint lage det selv av vanlig eller skåldede mandler, men det er også å få kjøpt.
Det fra helsekosten er fettredusert, og har derfor litt andre egenskaper enn malte mandler.
Det finnes også flere typer på iHerb. Jeg like nok denne best:)
Om du maler mandlene selv i en food prossesor slår du fettet ut av mandlene og de blir veldig klumpete. Så det er bedre å bruke en kaffekvern. Det iherb mandelmelet (Now helty food)) er bra,
Lavkarbo oppskriftene på God Morgen, er ogte mye karber i. Hun bytter ut hvetmel, med havremel. Greit å være oppmerksom på dette om man lever på ketolyse.
ok, takk for tips:) jeg fikk vite nå at hun sa det skulle være 40 karb i hele brødet..stemmer ikke det da..
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.