6 store egg
1/2 dl oliven eller rapsolje
1/2 ts salt
5 toppede ss pofiber
2toppede ss mandelmel
2toppede ss fiberhusk
5ss fibrex
50 g hakkede valnøtter
1 ts JBK
1ts bakepulver
Visp stiv eggedosis og bland inn det tørre og oljen. Hell deigen i en silikonbrødform. Stek ved 175g varmluft i 35 minutter. Avkjøl brødet helt før du skjærer i det.
Pofiber er et fiber fra poteten med samme funksjon som fiberhusk. Du trenger litt mer pofiber, men til gjengjeld har den ikke den "grusete" følelsen brødet får med mye fiberhusk.
Du kan jo prøve med en ekstra skje mandelmel og litt mer fibrex og fiberhusk.
oj, dette brødet her skal jeg prøve. har prøvd mange, men er ikke sååå glad når det blir mye frø osv. men dette her så jo helt nydelig ut, og jeg eelsker valnøtter:)
Tomt for JBK, gitt... Hvor mye ekstra pofiber/fiberhusk bør jeg bruke, tro?
(Jeg vet det ikke blir HELT det samme, men jeg vil ha brød NÅ, sa ho som er skyldig tålmod..)
Hvor stor brødform har du brukt? Fant bare ei veldig lita silikonbrødform nemlig.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.