Jeg elsker grillmat. Rett og slett. Har lest litt og lagde følgende til middag i dag.
1 grillet kyllingfilet med rent krydder.
Så stekte jeg sopp, vårløk og noen få minimais som jeg hadde litt pepper på.
Normalt ville jeg hatt potetsalat til dette, men lagde meg istedet en variant som jeg håper er "godkjent".
2 ss seterrømme, 1,5 ss majones, 1 vårløk, litt løk, noen dråper sitronsaft, bittelitt dijon sennep, salt, pepper, estragon og basilikum.
I tillegg hadde jeg litt frisk salat til.
Er dette en grillrett som trygt kan spises? Synes det var godt og jeg savnet ikke poteter...
Det ser jo godt ut - hadde du lettkokt litt blomkål og blandet i salaten din hadde du nesten hatt "potet" salat ;)
Jeg har også eksperimentert med krydret philadelfia inne i kyllingen og baconstrimler rullet rundt... :sikle:
Grillet paprika er også godt - grill på høy varme til den er HELT kullsort, dra av det sorte skinnet og spis enten som den er eller bland med chiliolje og fetaost til salat :)
Åh, la meg få lov til å anbefale Remas laksesliders - dvs små lakseburgere. Jeg har smakt mange lakseburgere i mitt liv - men ingen har helt falt i smak - før jeg smakte disse! Kun 3.3 gram karbo pr 100 gram :) (1 stk veier 60 gram)
DET går også an :) Ville bare tipse om noe man bare kunne plukke med seg fra butikken når man har litt dårlig tid og ikke orker lage noe selv ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.