det er mange ting jeg savner i blant i ketose - en av dem er leverpostei...
jeg spiser proteinbrød med masse godt og fett pålegg (oster, pølse, spekeskinke, majones...) - men leverpostei har jeg foreløpig holdt meg unna.
men: leverpostei har jo ikke mer enn 5 gr karbo per 100 gram (til vanlig). vil det da være trygt å spise en skive eller to med leverpostei? eller vil potetmel, litt sukker, etc, som er i leverposteien - kaste meg ut av ketose?
Du kan fint spise mye leverpostei, så lenge du velger riktig - first price og finsbråten sin gullpostei har veldig lavt karbinnhold. Og så er det faktisk kjempeenkelt å lage selv, om du har en food processor-dings å gjøre det i. :)
tusen takk for gode råd! :) jeg ser jo på nett at finsbråten sin har bare 1 gram karbo - det er jo kanon. da slipper jeg å gi avkall på brød, leverpostei, agurk og tomat - favorittpålegget mitt - og i ketose, gjerne med masse majones :)
noen som forresten har tips til andre gode pålegg?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.