< Tilbake til oversikten

Knekkebrød

#1

bema sa for siden:

Mine knekekbrød blir så sprø at de nesten ikke kan smørres uten at de går i masse småbiter. Jeg bruker vanlig oppskrift med like deler ulike frø og vann. Hva kan det være jeg gjør feil?


#2

Timiane sa for siden:

Lettere å hjelpe deg om du legger ut oppskriften og steketid.


#3

bema sa for siden:

Oppskrift
2dl linfrø
2dl gresskarfrø
2dl sesamfrø
2 dl grov rug
1 ts salt
5-6 dl vann
Sveller ca 10 min. 175 grader 45 min eller lengre

Deler dette på to stekeplater. Hva gjør dere?


#4

Furine sa for siden:

Grov rug "limer" vel ikkje så veldig bra? Du kan prøve med ei teskei eller to med fiberhusk, kanskje? Eg brukar vel og merke ikkje rug i mine, + at eg har i fiberhusk, elles er det ganske likt, og dei held bra saman. Eg steiker mine i ca 60 minutt, byttar om på platene omtrent etter 30 minutt. Kor tynt smører du utover plata?


#5

Becky sa for siden:

Jeg tror det har mest med tykkelsen på knekkebrødene å gjøre. Har funnet ut at jeg ikke må ha det utover så tynt for at de skal bli ok.


#6

Antoinette6 sa for siden:

Forsøk Nannahs frøknekkebrød her inne ! Finnes ikke bedre knekkebrød !!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.