< Tilbake til oversikten

Søtning...

#1

madamode sa for siden:

hvilken er bra å bruke, smaker godt og hvor kan jeg finne tak i det?:o

hva er din favoritt og hvorfor?:confused:

på forhånd takk for svar!!


#2

Timiane sa for siden:

Smaken er forskjellig..
Jeg bruker stevia, fordi det er sunnest og påvirker ikke blodsukkret. Dette forhindrer søtsug. Ikke alle liker smaken, men det gjør jeg:)

Sukrin; får kjøpt på helsekost. litt kald på smaken.

Splenda; Denne liker jeg aller best, men den er ikke noe særlig sunn og brytes ikke ned i naturen. Gir med veldi søtsug. Får kjøpt i alle matbutikker.

Natreen: Kunstig søtning, får kjøpt i alle matbutikker.

Finnes nok noen flere, men det er ikke noe jeg bruker.


#3

madamode sa for siden:

takk for svar! - hvor finner jeg tak i det?


#4

Gerd sa for siden:

???? Du mener vel splenda her :confused:


#5

Timiane sa for siden:

JA :rodme: :D


#6

Peppa Gris sa for siden:

Ja, ble to sukrin der ble det ikke?

Spenda er god på smak, men du blir fysen på mer sukker etterpå. Jeg håper sukrin er bedre.


#7

Gerd sa for siden:

Var det jeg tenkte ;)

Du får endre det innlegget :ja:


#8

monja sa for siden:

Jeg bruker mest sukrin, men når jeg baker bruker jeg både splenda og sukrin for å unngå den kalde sukrinsmaken. Jeg har bestilt Stevia, men ikke fått det enda.


#9

Timiane sa for siden:

done!


#10

Gerd sa for siden:


#11

madamode sa for siden:

???? whaaat? er det ikke å oppdrive i butikker??? :/


#12

lifejack sa for siden:

Joda, det begynner etter hvert å blomstre opp i diverse helsekostforretninger, men vil du ha utvalg og rimligere stevia er det best å bestille på nett. Vi er mange her inne som sverger til iHerb:)


#13

monja sa for siden:

Helsekosten her er håpløs så jeg sverger til iHerb :)


#14

madamode sa for siden:

tenker meg helsekosten her i byn skal bli glad i meg :o
nå skal jeg ut å sanke både det ene og det andre og nå forhøre meg om dette! - tjoho!
jbkm, fiberhusk og søtning...huskeliste til meg selv!



#16

madamode sa for siden:

tusen takk for linkene! - blir nok godt kjent der inne med tiden tenker jeg :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.