< Tilbake til oversikten

Aubergine i lasagne?

#1

Dolsi sa for siden:

Skulle lage lasagne i dag og mente det var aubergine man skulle ha i den, men så når jeg logget på i dag så jeg at det er Squash man bruker.

Kjøpte feil på butiken jeg da, for jeg har kommet hjem med aubergine.

Noen som har prøvd det i lasagne? Hvordan blir konsistensen og hvordan smaker det?


#2

Señora sa for siden:

Jeg har laget moussaka med abergineskiver, så da funker vel lasagne like godt.

Skjærer auberginen i skiver, salter dem og legger dem i et dørslag i 30 min. slik at de "svetter" ut litt av vannet. Skyll av saltet. Steker dem litt på hver side i smør og legger dem i den ildfaste formen med saus mellom.


#3

TigerTove sa for siden:

Jeg pleier ofte å lage moussaka med både squash og aubergine. Auberginen blir "løsere i fisken" enn squashen og smaker litt mer, uten at jeg vet helt hvordan jeg skal beskrive smaken ;)


#4

wafle4 sa for siden:

jeg har laget lasagne med aubergine, synes det er veldig godt. Så det ar absolutt og anbefale. Bruker ofte ett lag med ost også inni, istedetfor lasagneplater.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.