< Tilbake til oversikten

Lindberg-pizza m.ekstra fyll

#1

Marianne sa for siden:

Ferdigpizza med riktig glykemisk index - hurra!
[color=teal][/color]
Lindberg-pizzaen er jo en genistrek - men den er ikke så stor og heller ikke er det så mye smak i den. Den kan med fordel tilsettes ekstra ingredienser og her kommer denne tråden inn.
[color=teal][/color]
Tenkte vi kunne prøve å tilsette ulike typer fyll til denne pizzaen!
[color=teal][/color]
Jeg er alene i kveld og nå lager jeg lindberg-pizza til meg selv med følgende ekstra fyll:
[color=teal][/color]
1 mozzarella (ekte, av bøffelmelk)
frisk basilikum
litt ekstra Dolmio pastasaus
Timian, tørket
litt olivenolje extra rislet over
[color=teal][/color]
Spennende å smake hvordan den blir nå - jeg kommer tilbake til det...


#2

Nooria sa for siden:

Stilig! I dag kjøpte jeg tre stk.... og jeg er spent på dommen over mozzarella for jommen kjøpte jeg ikke to mozzarella oster også ;)


#3

Marianne sa for siden:

Jeg puttet i sorte oliven også - glemte å skrive det.

Den ble KJEMPEGOD! Bortsett fra at den falt ned i vasken fordi den ble for fuktig av den olivenoljen jeg puttet oppå. Altså - ikke ha olivenolje på denne pizzaen.

Vel - med en hel ekte mozzarella blir jo pizzaen veldig dyr da, men den ble helt vanvittig god.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.