< Tilbake til oversikten

Kongekrem

#1

Mocca'en sa for siden:

3-4 egg (4 små)
4 ss sukrinmelis
5 dl fløte
6 plater gelantin
1 korg jordbær
50 g hakkede mandler
noen vaniljedråper evt. vaniljepulver (kan sløyfes)

Pisk egg og sukrinmelis til eggedosis. Pisk fløten til krem.
Bland eggedosis og krem.

Bløt gelatinen opp i litt vann, og løs den opp i maks 0,5 dl kokende vann. Avkjøl og hell oppi eggedosis/krem blandingen sakte og i en tynn stråle mens man rører.

Legg jordbærene i bunnen av en glass skål -del jordbærene i to dersom de er store. Strø de hakkede mandlene over, og hell kremblandingen over det hele.
Avkjøles til den stivner.


#2

kennygirl sa for siden:

:sikle: :sikle: :sikle:


#3

kthnk sa for siden:

signerer!!
kanskje denne prøves på 17. mai :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.