I dag lagde jeg meg de beste pannekakene ever. Man kan lage de litt mere tynnflytende eller til lappe konsistens om man vil.
Blander sammen:¨
3 egg
2 dl fløte
en liten hånd full mandelmel
1 ss fiberhusk
2 ts jbkm
vann til riktig konsistens
salt/sukrin etter ønske
Man lar blandingen stå en 30 minutter til det tykner til og da kan man blande det med vann til ønsket konsistens.
Kjempe gode, mannen min som ikke går på lavkarbo synes også de var kanon gode.
Oh dette skal jeg prøve! Svigermor kom med pannekaker her i går og jeg ble så snytt.. Nå skal jeg jammen lage egne og godte meg med dem mens han spiser de andre! takk! <3
Fiberhusk er en bindingspulver, det siste er johannesbrødkjernemel som ern en tykningsmiddel (begge kan fåes kjøpt på helsekost og en del store dagligvare butikker).
Og så vil jeg bare si at:
I'M IN LOVE WITH A PANCAKE!!
ser føre meg at man kan ha blåbær i dem, eller kanel, eller med fløte og jordbær på eller bare spise de "as is". De er fantastiske og skal bli min lunsj i morra! Tusen takk!
Var veldig gode til bacon :), men selve pannekakene smakte veldig mye egg. Noe feil jeg har gjort?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.