< Tilbake til oversikten

Laks- og torsketerrin

#1

Makronella sa for siden:

Når man går amokk i fiskedisken kan en stor laks og en god torskefilet bli til så mangt og jeg har eksperimentert litt.
Denne gangen vil jeg prøve meg på noe i form. Også denne varianten er så godt som ren fisk, fin måte å f.eks få motvillige barn til spise fisk på.
400 gram laks
250 gram torskefilet
1 egg
1 ts fiberhusk
3 vårløk
salt
pepper
muskat (1/2 ts)
Jeg kjører litt over halvparten av hver fiskesort raskt i blenderen, bare noen sekunder. Den blir da veldig grovmalt. Resten av fisken deles i små terninger og blandes sammen med 1sammenpisket egg, krydder og finhakket vårløk.

[CENTER]

[/CENTER]

Deigen har jeg deretter i en brødform av silikon. Formen settes i ovnen ved 175 grader og steker i ca 40 min.

[CENTER][/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]

Serverer den sammen med brokkoli og kokt eller grillet asparges.

[CENTER][/CENTER]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.