Jeg savner det å ha kjangs til å hive i seg en kjapp sjokkis bar som mellommåltid eller bare som kos, da jeg ikke tåler de barene. Så har jeg eksperimentert litt, og i går lagde jeg de her som jeg synes funka, men kan med fordel tilsettes litt kakaopulver og kanskje en skvett kaffe.
knuste valnøttene i mikseren, mens delfiafettet smelta i ei panne. Når det var smelta hadde jeg i smør og rørte godt. Tok vekk fra varmen og hadde i sjokoladen, når den var smelta hadde jeg i nøtter og kokos. Hadde røren på bakepapir i ei form og i fryseren til dagen etter. Pakka den da inn i folie og inn i kjøla på jobb. Senere var den like fin og hard. Vet ikke hvordan den blir i romtemperatur da. En kollega av meg fikk smake, ho synes den såg så god ut, men ho ulte og sa at det var som å slikke på smør. HEHE. bare for å advare dere som ikke takler smørsmak:p
Vil tørre å påstå at det ble 4,4 karber i hele røra.
lurer på hvordan den blir med et egg i, vet ikke om den stivner så bra da. Må bare prøve litt til:)
Hørtes spennede ut, må si jeg savner samme greia. Tror foresten jeg ville valg cocosa i stedenfor delfiafett jeg da, men det er da meg. Kan vel også blande inn andre nøtter og frø
Helt vanlig smør! Halvkilospakker fra Tine er vel så hendig. Margarin er gift for kroppen, så det bør du holde deg unna. Og så smaker smør åååh sååå mye bedre!
øøhøøyyy også i miiiiin godteritråd da gittt!!!!! grynt:snurt:
:D:stuart:
takk for tips fra deg også Photobscura! Da blir det tine fra i morgen av, hehe
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.