Olive Oil sa for siden:
Kjenner jeg er litt matlei om dagen, og orket ikke dra på butikken i dag. Barna er borte og sambo på jobb, så jeg mekket noe av litt jeg fant i kjøleskap og fryser:
200g. strimlet svinekjøtt
30g. fennikel
1 vårløk
2 cherrytomater
3ss. rømme
Meierismør til steking
Salt og pepper. (Jeg bruker Tellicherrypepper som er helt annerledes enn vanlig sort pepper og fantastisk på smak.)
Brun kjøttet noen minutter på høy varme, tilsett fennikel og vårløk og fres til fennikelen er passe mør. Sleng i tomatene og rømmen til slutt, og smak til med salt og pepper.
Jeg har forresten en histore fra da jeg oppdaget dette pepperet. Min kompis som er eks-rusmisbruker var på middag, og jeg hadde glemt å kjøpe inn mer pepper. Jeg tok helt av, og sa: "Jeg har blitt helt tullete jeg. Er det mulig å bli så avhengig av pepper?" Da kom det tørt fra andre siden av bordet: "Ja, det er det.." Fy flate, da følte jeg meg lur. :rolleyes:
I følge diett.no er det 4.8g. karbo i denne.