< Tilbake til oversikten

Påske - egg

#1

Summer sa for siden:

Ja, da er årets påske over, og jeg vil benytte anledningen til å vise at et lavkarbo påske egg ikke trenger være kjedelig altså: :)


#2

Summer sa for siden:

Marsipan laget av 250 g skoldede mandler, kjørt i kjøkkenmaskinen sammen md 2 ss fruktose og 1 pisket eggehvite med to ts splenda (kan erstattes med fruktose).
Voila! Flott deilig passelig søt marsipan uten for mye karber :stortsmil

Smeltet 72% sjokolade og dyppet dem nedi og la på matpapir.

Konfektbitene er halve tørkede aprikoser fyllt med marsipan og pyntet med smeltet sjokolade. Jeg hadde også non aprikoser med wlnøtt stappet inni i bunn.

(og en dropseske fyllt opp med små kuler av marsipan) Stor slager! :stortsmil


#3

anniejahren sa for siden:

ååååå!!! dette skal jeg skrive ned å lage til neste påske....nam nam


#4

Alfie sa for siden:

Steike meg - legg inn de der oppskriftene under "Høytider" eller no i avd. for oppskrifter, a Lise - til neste påske kan jeg forhåpentligvis (nei forresten HELT SIKKERT) spise dem... ;)


#5

Summer sa for siden:

Oppdrag Utført. :)


#6

Mila sa for siden:

Aha.. DET forklarer att det er TO av samme tråd ja:p


#7

sma sa for siden:

Håhå, dette skal jeg lage til påske!! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.