< Tilbake til oversikten

Pizzabunn

#1

rsy sa for siden:

Dette er ikke en oppskrift, men en forespørsel. Jeg spiste Dr. Lindberg-pizzaen her
forrige dagen, og synes den egentlig var ganske god når jeg supplerte med ekte
sjampinjong og norvegiaost. Smaken var grei, men lommeboken var ikke fornøyd. Jeg
har lovet den å gjøre noe med det.

Så nå spør jeg dere da. Kan noen her hjelpe meg med å sette sammen en oppskrift på en
typisk atkins-pizza-bunn. Pizzabunnen min kan godt være stappfull av fiber, og det gjør
heller ikke noe at den smaker litt "grovbrød". Jeg liker pizza med tynn bunn, og har i
grunn bunnen der bare for å holde pizza'en sammen. Noen som tar utfordringen?

RSy


#2

guro sa for siden:

Jeg anbefaler deg på bruke søk funksjonen, avansert søk og søke på 'pizza' i trådtittel. Da vil du finne mange tips - dette har vært diskutert endel ganger før, mange som liker pizza.



#4

rsy sa for siden:

Tusen takk.

RSy


#5

Marianne sa for siden:

You're welcome!

Legg inn hvordan resultatet ble, hvis du prøver noen av dem da vel!
[color=darkorange][/color]
marianne


#6

rsy sa for siden:

Jeg regner med at jeg kommer til å forsøke denne, men jeg må skaffe soysaprotein
først. Er det noe jeg får på helsekosten, eller må det bestilles andre steder?

RSy


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.