< Tilbake til oversikten

Mors kjøttdeiggryte

#1

Sincity sa for siden:

stek kjøttdeig
kutt opp løk og paprika og ha oppi (og andre grønnsaker etter ønske)
putt oppi hele sjampinjong

Og mens dette varmes blander du noen skjeer tomatpure og en boks fløte i et beger til en jevn masse som haes over herligheten og bare varmes bittelitt i panna med resten.

det skal legges til at mors gryte inneholder egentlig pasta og, men det tar vi bare vekk ;)


#2

TrillTrall sa for siden:

Diverse varianter av denne har jeg rett som det er. :) Bruker gjerne rømme fremfor fløte for jeg synes det gir en friskere smak. Bruker også gjerne masse løk og litt bønner, linser eller kikerter også. :sikle:

Kan også hives i en ildfast form, dekkes med ost og settes i ovnen i noen minutter. Snadder!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.