< Tilbake til oversikten

Helles halvgrove brød, med bilder

#1

Labomba sa for siden:

Fant på oppi hodet mitt [img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhOCrN4_wjPXiuW6565yAEsYP0TpN3Cm3nKoKLK2vcJaVEA7d3RA[/img]
:p

50g linfrø
100 g sesam
60 g soyamel
150 g glutenmel
50 g kruska
2 ts salt ( tok en, det ble litt lite)
1 ts natreen
1/2 pakke tørrgjær
3-4 ss smør
4 dl lunkent vann
180 grader i CA 35 min.

Tok ut brødet og lot det steke med baugen opp i 10 min til.
Det smaker som vanlig godt mellomgrovt brød. Ingen bismak eller nøtte/frø smak.


#2

Tiki sa for siden:

ser spennende ut. Har du regnet ut kh mengden?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.