Lag deg fristende smoothies - lag EN ny rett til frokost, lunsj og middag hver uke som du aldri har laget før.
Lag deg lavkarboiskrem med favorittsmaken din! Lag deg suppe! Lag foccaccia etter oppskrift her inne og spis sammen med oliven, fetaost, pesto og aioli :) Test ut de nye nydelige chorizo pølsene de har på rema (sammen med grillkjøttet). Lag hamburgerbrød etter marjusens oppskrift og stek deg en deilig hot burger med chili - og knallsprø salat til...
Bær og fløte/krem har du allerede fått tips om - det spiste jeg til lunsj - DET var godt det!
Takk for input..
Er ikke glad i å lage mat, så det hjelper ikke på matlysten det heller.
Men det har bedret seg litt. Prøvde de Charizo pølsene fra Jacobs (fy for en pris) men FY og gode... skal se etter dem på Rema og i sverige i håp om at de er litt billigere der.
Foccaccia er jeg glad i men liker ikke oliven, fetaost, pesto og aioli, men må vel ikke ha noe på foccaccian.
Hjemmelaget is har jeg i fryseren med sjokoladebiter, ble altfor søt og kvalmende, men går kanskje med andre smaker, så det ikke blir så "tung" i smak. Er ikke glad i veldig utpreget fløte smak, blir da fort kvalm. Da jeg spiste krem/fløte tidligere måtte jeg ha masse i sukker for å "drepe" litt av fløtesmaken og det blir ikke det samme med søtningsmidler, får en sånn bi smak som ikke er god. Har prøvd med sukrinmelis og natreen.
Kjenner jeg er på hugget etter salte ting nå den siste uken (som ikke er så lurt) men tar å spiser en del bacon og løvbiff med smeltet ost og egg på toppen.
Eggerøre med spekeskinke også.
Det har løsnet seg litt i matlysten heldigvis, sakte men sikkert.
Smoothie skal jeg jamman prøve, elsker smoothie og er typisk sommerfrokost for meg, men da brukte jeg mye frukt. Skal nok få fart i sakene etterhvert. Takk for spark i ræven :D
Jeg pleier å lage meg en god sommersmoothie for tiden:)
100 gram bringebær, og ca 2 ss skjeer creme fraich og en god klunk fløte!
Holder meg mett i flere timer og er friskt, søtt og godt! :)
Om du bruker splenda får du ikke den bismaken på kremen. Noen er litt skeptisk til splenda, jeg er litt forsiktig med å bruker det.
Går ann å varme fløte og vann, ha litt kunstig søtning og kakao pulver i. Blir en mektig sjokolade drikk.
Har det på samme måte selv. Blir fort matlei, og er ingen superkokk. Pannestekte kyllingkarbonader fra Prior er gode. Med brokkoli/blomkål eller litt salat til er deilig. Lager dressing av rømme, rapsolje og hvitløk til eller koker ut steikepanna med litt fløte. Fort gjort og velsmakende. Stå på. :goodluck:
Prøv vanlig sukrin, sukrinmelisen er ikke spiselig spør du meg. Men krem med vanlig sukrin er godt, det løser seg ikke opp på samme måten som sukker gjør da så det blir litt knasende, men veldig godt synes jeg. :)
Bruk kokosmelk til kakao! :sikle: Det er godt det! Kokosmelken varmes og man blander i kakaopulver og sukrin etter smak - enkelt og kjempegodt! Mye bedre enn vanlig melkekakao synes jeg! Fyldigere også og så blir det ikke snerk på den!
Det har jeg prøvd og klarte bare 2 slurker. Ble kvalmende for meg.
Er glad i kokos smak i små mengder, hint av det liksom eller i thaimat. Men det der ble for mye av det gode for mine smaksløker gitt.
I går kveld lagde jeg meg en herlig rett som jeg fant på LCHF bloggen.
Kalkunfilet, creme fraice, pesto, cherrytomater, salt, pepper, frisk basilikum og timian. Med salat ved siden av. NAM!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.