< Tilbake til oversikten

Kyllingform med urter og kvitløk

#1

Mithila sa for siden:

2-4 personar

4 kyllingfilet
1 potte fersk basilikum
1 pk fersk persille
1 pk riven parmesan
1-2 fedd kvitløk
1 boks creme fraiche
Salt og pepar

Salte og pepre kyllingfiletane og legg dei i ei eldfast form. Hakk urtene og kvitløk, bruk gjerne food processor. Bland i CF og ost. Hell over kyllingen og steik på 200 grader i 40-50min. Eg serverer gjerne med ein grøn salat og pasta eller kvitløksbaguettar til dei som et det.


#2

monja sa for siden:

Denne var utrolig god. Tusen takk for fin oppskrift.


#3

Mithila sa for siden:

ja, ikkje sant?:) Så kjekt at du likte den!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.