dakota sa for siden:
Etter snart 6 uker på lavkarbo har jeg behov for å sjekke at jeg ikke er helt på jordet når jeg spiser. De første to ukene gikk jeg ned 3 kg. De neste tre har jeg gått opp igjen 1 kg. Lurer derfor på om jeg gjøre noe "feil", spiser for mye av karber feks. Så jeg håper jeg kan presentere en typisk dagsmeny for dere og får tilbakemeldinger hvis det er mulig?
Frokost:
3 egg
75g bacon
1 neve purre
litt majones
Lunsj:
1 liten porsjon (vet ikke vekten, men ca 6 ss) tunfisksalat (majones, rømme, tunfisk, purre, selleri)
Middag:
Hjortegryte (1 kg hjortekjøtt,1 ss rømme,3 dl fløte,1 broccoli,1 gulrot,2 løk) Spiser en vanlig middagstallerken med dette.
Kvelds:
3 - 4 ss CC med kanel
Drikker mye vann - 3-4 liter - og te uten sukker iløpet av dagen. Til alle måltidene spiser jeg meg passe mett.
Jeg vet jeg burde veiet maten, men har ikke vekt. Det står på innkjøpslisten min :o
Er det sånn at jeg kan spise så mye fett jeg vil så lenge jeg ikke spiser for mye karber?
Ser dette ut som en fornuftig dagsmeny, eller er det noe jeg bør justere? Forventer ikke noe utfyllende svar siden jeg ikke har mulighet til å veie og dermed regne ut hvor mange karber jeg får i meg.
Takknemlig for svar. :stortsmil