< Tilbake til oversikten

Greit å bruke krydderet Aromat?

#1

Buck sa for siden:

Jeg er veldig glad i Aromat og pleier å krydre eggerøren med det.
Ingrediensene er bl.a: salt, smaksforsterker, melkesukker, gjærekstrakt, løk.
Er dette noe jeg bør være forsiktig med? Vet at man ikke skal spise sukker, men er usikker på hvor mye som egentlig er i.


#2

Nerthus sa for siden:

Smaksforsterker er vel glutamat noe som ikke er særlig bra?... kan du lage din egen aromat uten glutamat tro?


#3

Charlott sa for siden:

Jeg bruker litt av den, såååå nøye gidder jeg ikke å være. Bruker den uansett ikke hver dag, blir ikke mange grammene tenker jeg :)


#4

vimsen85 sa for siden:

Glutamat er ikke bra. Og når man slutter å bruke det oppdager man at mat faktisk smaker noe i seg selv. Løkpulver synes jeg er ypperlig å bruke istedefor. Eller herbamare urtesalt :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.