Oppdag hvorfor stadig flere blir hekta på linsesuppe.
Oppskriften ser spennende ut den, men det var en ting jeg reagerte på irtikkelen og det var denne setningen her:
”Det er synd er lavkarbo-mobben er i ferd med å kapre linsene og dermed stemple dem som helsekost”
Vel, det ser ut til at det fortsatt er ett stykke igjen før lavkarbo blir stuereint i mediene…
...og her er oppskriften: Linsesuppe med gode smaker
3 dl røde linser
1 løk
1 ts kumin
1 ts koriander (tørket)
150 g chorizo
1 ts tomatpuré
2 ss flytende kyllingkraft
salt og pepper
1 ts rødvinseddik
• Skrell løken og hakk den fint. Ha den i en gryte med linser (utvannede) og 2 desiliter vann.
• Ha i tomatpuré, kyllingkraft, kumin og koriander. Vend godt rundt.
• Smak til med salt, pepper og litt rødvinseddik.
• Stek chorizopølsene sprø på middels varme. Ha dem i suppa og server.
Det er den mest usaklige setningen jeg har sett på lenge :p
Hvor er "mobben"? :lol: jeg er blitt med i en mobb, føler meg skikkelig pøbel.
Kapre linser? Båter og fly kan man kapre, men linser, de spiser man!
Siden når ble helsekost farlig? Det er da mange folkeslag som har spist linser i flere 100 år, men når normennene oppdager dem, da blir de helsekost :confused:
Jeg tror du må tenke tvert om! :D
Lavkarbomodden er jo dem som hetser lavkarbo! OG når de begynner trykke linser til sitt bryst kaller de det helsekost og IKKE lavkarbo. :p
Så når lavkarbere spiser noe så er det helsekost? Finner jeg snart baconet og bearnaisesausen min mellom kosttilskudd og økologiske erter på Helios, altså? :p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.