Næringsinnhold: 100 g brød gir 1026 kJ (245 kcal), og inneholder ca. 18,7 g protein, 18,2 g karbohydrat, 9,7 g kostfiber og 10,7 g fett. Vekt ca. 600 g.
Det kommer jo an på hvor mye en brødskive du skjærer, veier.
Alternativt så kan du skjære den i skiver i maskinen i butikken, veie hele brødet når du kommer hjem (de skriver jo at brødet veier ca 600g, men jeg ville veid det selv for å være sikker), gange opp ant. karbohydrater i hele brødet og dele på antall skiver du fikk, så slipper du å veie hver gang..slitsomt.
Jeg kontroll veide skivene mine helt til jeg fikk teken på det:) Jeg kutter utrolig tynne skiver, å har heller masse pålegg på. Da kommer en skive på 3 karber med pålegg:) Om man ligger under 50 karber om dagen slik som jeg gjør, så er jo ikke det så mye:)
Fedon brød i tynne skiver er lov snuppa mi! I hvertfall i dietten din;)
(Ps. Jeg kjenner Nunnemor!:p)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.