< Tilbake til oversikten

Bremykt og flott matfett?

#1

lucifine sa for siden:

Kan jeg bruke disse tingene i kosten eller er de fyfy?


#2

Supera sa for siden:

Bremykt er vel den som er 70% smør og 30% olje? Den er i så fall OK, selv om det ikke er det beste valget siden oljen sannsynligvis ikke er kaldpresset.

Flott matfett er slettes ikke flott... Ødelagt fett... Problemer er at kroppen ikke ser forskjellen og bruker det fortsatt til å lage cellemembraner. Kan sammenlignes med å bygge et hus av ødelagt murstein.


#3

lucifine sa for siden:

Æææ her gikk jeg og trodde flott var bra! Urk kaster dritten jeg! Takk for det! Skal spise ferdig dem boksen med bremykt jeg har og så gå over til meierismør etterpå. Takk for svar!


#4

Nerthus sa for siden:

Jeg bruker stort sett bremykt faktisk... hvis du liker smaken kan du jo variere mellom bremykt og meierismør - det gjør nok ingen stor forskjell til slutt:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.