martita sa for siden:
Hadde behov for litt fisk etter dagar med kylling og kjøtt, så eg lagde meg fiskesuppe. Tok inspirasjon frå litt oppskriftar her og elles, men tok eigentleg det eg hadde og det eg hadde lyst på.
Mengdene vart på slump, så det oppgjer eg ikkje her.
Eg brukte
rå torskefilet
rå scampi
lauk
brokkkoli
blomkål
snackspaprika
bacon
fløyte
smør
ein dæsj creme fraiche
Smelta smøret og hadde i ein god slump fløte. Delte torsken i bitar og skrelte scampien, hadde det oppi. Hakka løk, skar paprika, brokkoli og blomkål i relativt små bitar. Lot det syde, rørte litt innimellom. Delte to skiver bacon i små biter og steikte dei, før eg hadde dei oppi. Brukte resten av ein boks creme fraiche til slutt. Kverna oppi eit dryss Seafood and Fish krydder.
Nammenam!