< Tilbake til oversikten

Den BESTE pizzabunnen - smaker EKTE pizzabunn

#1

Notabella sa for siden:

  • 150 g fetaost (ikke fra glass, men kartong)
  • 25 g glutenmel
  • 25 g bakemiks
  • 3 egg (pisket hvittene stive for seg og pisk plommene med fetaosten)
  • litt salt
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts fiberhusk
  • litt kli (jeg tok sånn at deigen ble fastere)

Du tilsetter alt, litt og litt oppi miksen av plommene og fetaosten. Til slutt tilsettes massen i de piskede hvitene. Røres forsiktig til det blir klumpfritt.

På bloggen har jeg bilde oppskrift på knall gdt pizzafyll også :D

camillacelinafuglesang.blogspot.com/


#2

Paris sa for siden:

virkelig? :D


#3

Notabella sa for siden:

Ja :D Jeg hadde ei vennine på besøk som ikke helt tørrte å smake, ettersom hun har smakt alle de andre jeg har prøvd. Det er oppskrifter jeg hadde funnet her, som skulle være så gode, men har ikke falt i smak i det hele tatt. Denne derimot var kjempe god, å forsvannt veldig for. Hun og samboeren min spiste like mye som de spiser av vanlig pizza, å likte denne kjempe godt.

Før når jeg lagte lavkarbo pizza sa kjæresten, neeei ikke igjen :/ å lagte seg egen mat. Men nå blir han glad når jeg lager denne, å spiser den selv også :D


#4

bjarneo sa for siden:

Hei! Ser spennende ut - hvor stor blir denne? :)



#6

Notabella sa for siden:

bloggen har jeg lagt ut bilder av pizzalaging prossesen :)
Har laget oppskriften på bunnen og dressingen selv, og de er verdt å prøve ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.