Maijka sa for siden:
Hei,
helt ny med lavkarbokosthold, men har 50 kg som skal av. En venninne har anbefalt lavkarbo og jeg har lest endel om det. Har selvfølgelig mange spørsmål og tenkte jeg kunne melde meg inn her.
Maijka sa for siden:
Hei,
helt ny med lavkarbokosthold, men har 50 kg som skal av. En venninne har anbefalt lavkarbo og jeg har lest endel om det. Har selvfølgelig mange spørsmål og tenkte jeg kunne melde meg inn her.
Gerd sa for siden:
Heisann og velkommen hit :D
Mitt beste råd er å finne deg en retning du vil følge, og holde deg til den.
Ta deg tid til å lese ev. bok som hører til ”kuren”. Kunnskap er makt J[font=Verdana][/font]
De aller fleste bøker om lavkarbo kan lånes på bibilioteket.
Ved å lese og sette seg inn i det man skal gjøre, så er sjansen for å lykkes, mye større.
Planlegging er viktig.
Sett deg gjerne opp ukeplaner og følg de slavisk i starten.
Det er viktig å lese karboinnhold på alle varer du kjøper.
En pekepinn er å ikke kjøpe noe som ikke er merket. Da vet du ikke hva du får i deg.
Grønnsaker er unntaket da. Det(og de aller fleste andre varer) kan du finne oversikt over her: www.matvareguiden.no
Så anbefaler jeg deg å lese denne tråden:
”Til alle nybegynnere på lavkarbo”
Her har ArnaKristin samlet masse nyttig info.
Og denne er fin: lavkarbo på 3 minutter[font=Verdana][/font]
Håper du vil trives her.
Lykke til :heia:
mooia sa for siden:
Jeg er også helt ny her inne. Mitt mål er å ta av minst 25 kg. det er det første målet mitt. Vi kan godt være venner og "backe" hverandre opp ;)
Maijka sa for siden:
det hadde vært supert!!!!
Nerthus sa for siden:
Gerd gir glimrende startråd som vanlig - kunnskap er makt!
Og uansett hva dere leser av artikler om at "lavkarbokosthold er vanskelig og følge", "det er begrenset hva man kan spise", "man går lei" - så er dette feil etter min mening. Står dere fast på inspirasjon og motivasjon - bruk forumet - opprett en tråd så støtter vi så godt vi kan!
Jeg personlig spiser MER grønnsaker og deilig ren proteinrik mat nå enn noensinne tidligere og kun fantasien setter grenser.
Ofte tenker man på sine favorittsnacks og tenker man vil aldri klare og være foruten, men det finnes alternativer som man kan bruke i starten - og har man holdt på noen måneder så frister faktisk ikke det man fyste på før så veldig mye :)
Og den beste bonusen - man er ikke lengre styrt av sult - for den er for de aller fleste fraværende ;)
Lykke til - dette klarer du/dere kjempebra!! :heia:
Adeleide sa for siden:
Velkommen og lykke til! Anbefaler å ta en titt på journalene til folk (en egen kategori i forumet), finn noen i ca samme vektklasse, samme kjønn og samme mål og se hva slags erfaringer de har gjort fra oppstarten. Selv startet jeg på 126 kg i januar og er nede på 111 nå, du kan lese min journal ved å trykke på hyperteksten i signaturen min ("Min Motivasjonstråd").
Ellers kan jeg trøste deg med at søthungeren kommer til å slippe! To uker uten sukkerholdig mat gjør susen, etter det smaker søtt bare ekkelt! Dette er så mye lettere enn du skulle tro!
Prell sa for siden:
Jeg er også en fersking!
aslaug sa for siden:
Lykke til jenter, dette klarer dere! Har levd på lavkarbo i halvannet år og det er ikke vanskelig!!!!
Maijka sa for siden:
takk for et godt tips. Ser ut som om vi er ganske like, så jeg skulle gjerne lest motivasjonstråden din, men jeg finner den ikke :skrape:
Livsglede sa for siden:
Hei og velkommen. Lavkarbo er ikke vanskelig å følge, man må bare koble hjernen om på at fett er ok og ikke farlig slik vi er opplært til. Kunnskap,kunnskap og kunnskap er tingen. Les og lær, først da fungerer det. Start med det enkle sikre og bygg videre etterhvert. Så vil du ikke savne noe av det gamle kostholdet ditt, da lavkarbomat er vanlig mat:)
Maijka sa for siden:
Livsglede: Takk for gode råd!!!
Leste litt i blogen din, hva er PSMF???
Livsglede sa for siden:
Protein sparende modifisert faste er en ekstremdiett som kun skal følges i korte perioder.:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.