< Tilbake til oversikten

Is med Sukrin?

#1

Paris sa for siden:

Jeg må lage is i det flotte været!

Kan jeg bruke sukrin i stedefor sukker - og kun det?

Noen som vet om resultatet blir bra? Her er det snakk om 150 g sukker som jeg tenker å erstatte med sukrin...

Og blir eggedosis stiv med å bruke sukrin? Håper noen har tid å svare selv om det er sommer-vær:p


#2

marjusen sa for siden:

jeg har laget is av fløte, sukrin, kakao og litt kaffe. det blir uutrolig deilig:) jeg var nøye med å rører hver halvtime til den var helt frossen, men har du ismaksin slipper du jo det:) søk på navnet mitt så får du fram oppskriften. så også litt lenger opp at ei hadde laget sjokolade/kokos is med sukrin.


#3

Paris sa for siden:

Ja uansett så har eg prøvd nå. Måtte på butikken etterpå - så har ikke fått rørt hver halvtime. Håper det likevel går bra. Ismaskin på ønskelista!!:)

Gleder meg å ta den ut av fryseren til dessert!


#4

monja sa for siden:

Jeg lagde is av bringebær, fløte og litt sukrin. Hadde alt i en blender og satte på full guffe. Etter en liten stund kunne jeg ta ut deilig bringebær is uten å måtte fryse den en evighet :)


#5

Paris sa for siden:

Driv å rører litt (og smaker litt) på isen... i`m in heaven....:love:


#6

Paris sa for siden:

Ja det gjorde eg og i går ;) Kjempedigg!!


#7

Idarull sa for siden:

Jeg leste et sted at man kan legge is i bunnen av esken/forma man skal ha is i, også brette plasten over isen også. da trenger man ikke røre! har ikke prøvd, men jeg skal. Fikk tak i fløte på halv pris i går :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.