< Tilbake til oversikten

LØPE, LØPETRENING og KETOSE

#1

Mtenn100 sa for siden:

To spm som er viktige for meg:

  1. Før løp (som f.eks. sentrumsløpet) er det vanlig for karbospisere å legge inn litt ekstra karbomat (pasta , grovt brød , potet osv) dagene før løp. For å magasinere utholdenhet. HVA kan anbefales for oss som er lavkarbotilhengere og/eller på diett?? er det noe spesielt VI kan og bør spise før løp som 10 km eller halvmaraton osv.? Gjerne allerede en dag eller to før?
  2. Noen som har erfaring med hva som er beste restitusjonsmaten etter en lang løpetur (15-16 km)?
    og apropos:
    Er friske jordbær noe man skal være varsom med? Det er tross alt 6-7g/100 karbo.

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.