< Tilbake til oversikten

Bringebær med pisket kremfløte

#1

Dolsi sa for siden:

Unnet meg litt friske bringebær med pisket krem til kvelds i dag.
Varmet bæra litt i mikroen og spiste de med litt pisket krem på. Hadde også på bittelitt natrena.
Er dette greit å spise av og til eller?
Det var iallefall nydelig godt og friskt


#2

Frøken Scott sa for siden:

Nå nærmer det seg snart sesong for norske bær - jeg gleder meg :p


#3

Dolsi sa for siden:

Den norske bæra er så absolutt best ja.
Men er det greit å spise dette når man er på ketolyse?
Det var jo nesten for godt til å være sant liksom :p


#4

Charlott sa for siden:

Så lenge du regner med karbene i regnskapet er dette lovlig ja :)


#5

Dolsi sa for siden:

:D Så bra.
Nå er det så vidt jeg kan se kun 3,2 g karbohydrater i 100 gram bær, og jeg spiste 7 store bringebær med pisket krem på.
kan ikke bli mange karbohydratene det.
Vil jo vise seg da om jeg kommer ut av ketose eller ikke.


#6

Trj sa for siden:

Har spist bringebær to-tre ganger i uka helt siden jeg startet uten at det har brakt meg ut av ketose. Men, det er jo som det sies over her; så lenge man regner det inn i karb-regnskapet bør det ikke bli et problem :D.


#7

Dolsi sa for siden:

:D Kom ikke ut av ketose, så da skal jeg unne meg litt bringebær med krem hver helg framover om jeg har lyst på det


#8

Cherry sa for siden:

Velvel står det ikke i ketolyseboka at pisket krem med bær er forslag til meny?

I rest my case siden jeg ikke orker å formane om opplesing.


#9

Livsglede sa for siden:

Pisket krem med bær er godt. Jeg lager som regel etter denne oppskriften.

2 dl fløte
1 ss sukrin
1 ts vanljepulver

1 eggplomme

50-100 gr bringebær - moses med en gaffel fryste eller ferske
1 neve valnøtter
4 ruter sukkerfri sjokolade

Pisk fløten stiv med sukrin og vaniljepulver, ha så i eggeplommen, visp sammen med fløten. fordel det i 2 skåler .

Ha over moste bringebær, hakka valnøtter og hakka sjokolade, nyt:D
Litt stevia vanilla creme er også nydelig i kremen.


#10

trultemamma sa for siden:

Ååå det hørtes godt ut!


#11

Dolsi sa for siden:

Hvilken bok snakker du om da?
Har en bok om lavkarbo ja, lchf av Ulrikka Davidsson. Tror ikke det står noen meny der med bær og pisket kremfløte.

Men uansett, det er godt og jeg tåler det, så da vet jeg at jeg kan unne meg det av og til når jeg har lyst på noe godt :D


#12

Charlott sa for siden:

Du har ketolyse som kostholdsfilosofi, da er det Slank med ketolysekuren av Torkel Andersen du bør lese :)

Der står ketolysekuren godt forklart, med flere ukers menyforslag samt oversikt over lovlige matvarer :)

Boka finner du bla her , den kan også lånes på bibliotek :)


#13

Brimstone sa for siden:

Ketolyse er kostholdsfilosofien din sant? :confused:

Uansett, bringebær med pisket krem er godt! Jeg gleder meg til jordbærsesongen for pisket krem med jordbær er enda bedre! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.