Jannik16 sa for siden:
[CENTER]For fullt innlegg med masse bilder:
[b][/b]
jannikej.blogg.no/?c=1305403656
:D
JANNIKES BLOMKÅL- OG SKINKEGRATENG!
[/CENTER]
[CENTER]Servert med ostekneks og crispisalat![/CENTER]
[CENTER]3 bitar sellerirot.
1 persillerot.
1 pk fløyte.
1 klatt smør.
1 blomkål.
2 pk picnicskinke.
10 kvitlauksfedd.
1 pk reve ost. [/CENTER]
[CENTER]Crispisalat.
1 pk kavli taffelost med skinke.[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]Rens og skjer sellerirot og persillerot i passe store bitar.
Kok opp med 1/2 pk fløyte og ein klatt smør.
Ha over i ei ildfast form.
[/CENTER]
[CENTER]Kok opp blomkål og ha over.
Skjer opp skinke i passe terningar og ha over.
Rens og press kvitlauken over.
Ha over resten av fløyta.
Ha til slutt osten over og steik på 225 grader til osten er passe gyllen.
[/CENTER]
[CENTER]
Ostekneksa lagar du ved å leggje osteskivene utover eit bakebrett og steiker på varmluft ved 200 grader i 5-7 minutt. [/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER]
Nydelig![/CENTER]