< Tilbake til oversikten

Bakt sellerirot med norzola

#1

Lisbeth sa for siden:

Oppskrift med bilder her

Smaker godt som tilbehør til kjøtt eller alene som en liten smårett.

2 porsjoner:

Ingredienser:
400 g sellerirot
3-4 ss olje
salt
chilipulver
1/2 finhakket løk
1/2 hakket paprika
3-4 cherrytomater i båter
50 g smuldret norzola

Fremgangsmåte:
Rens selleriroten og skjær den i terninger. Ha terningene i en ildfast form og sprinkle over med olje. Krydre med salt og chilipulver og rør rundt så oljen og krydderet blir jevnt fordelt på seleriroten. Stek i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.

Bland sammen løk, paprika, tomat og norzola. Fordel blandingen over selleriroten og stek videre i ovnen til osten har smeltet og selleriroten er mør, ca 20 minutter.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.